Nyheder

Fabu får ny souschef fra Socialstyrelsen

Chefkonsulent fra Socialstyrelsen Louise Cardinaal starter mandag den 5. oktober som ny souschef i Fabu.
Læs mere

Jubilæumsportræt: 25 år i Fabus tjeneste

I snart 50 år har Marianne Jensen hjulpet udsatte børn og unge med at finde et ståsted i livet – blandt andet i rollen som konsulent og underviser i Fabu. I anledning af hendes 25 års jubilæum i netop Fabu løfter hun her sløret for, hvad der får hende ud af sengen om morgenen, og hvad der bekymrer hende på det specialiserede børneområde.
Læs mere

Ny trivselsundersøgelse blandt anbragte børn og unge

VIVE gennemfører i efteråret 2020 en ny undersøgelse af anbragte børn og unges trivsel. Vi opfordrer alle plejefamilier til at støtte deres plejebørn i at deltage i undersøgelsen.
Læs mere

Fabu er VISO-leverandør

Fabu er, som en del af foreningen LIVSVÆRK, netop blevet valgt som VISO-leverandør.
Læs mere

Fabu en del af “Mig og min plejefamilie”

Fabu deltager i projektet ”Mig og min plejefamilie”, der skal styrke trivslen for børn og unge, som er anbragt i familiepleje.
Læs mere

Forebyggende foranstaltninger i hjemmet

Mange familier har været udfordret i forbindelse med Coronakrisen, og vi har kunnet læse i aviserne om svære udfordringer i familierne med børn og forældre hjemme side om side 24 timer i døgnet.
Læs mere

Fabu er en del af LIVSVÆRK, som er en organisation for børn og unge, der i en periode af deres liv har brug for særlig støtte og omsorg. Vi er ca. 1000 professionelle voksne, der deler hverdag med ca. 800 børn og unge i hele Danmark.