Nyheder

Fabu tilbyder også familieindsatser i påskeferien

Coronakrisen har været særligt hård ved udsatte familier, der gennem et år har fået forværret deres situation. Hos Fabu gør man en forskel for netop disse familier – også i den kommende påskeferie.
Læs mere

Fabu søger selvstændige samværskonsulenter med CVR-nummer

Primært til samværsopgaver på Syd- og Vestsjælland.

Kunne du tænke dig at arbejde med samspillet mellem anbragte børn og deres forældre? Fabu ople­ver øget efterspørgsel på samværsløsninger omkring vores samværshuse i Vordingborg og Holbæk.
Læs mere

Undersøgelse af døgnanbragte plejebørns digitale kontakt til forældre og øvrige familienetværk

Kontakten mellem døgnanbragte børn og deres forældre, søskende, bedsteforældre og andet familienetværk er betydningsfuld for barnet, og der er flere undersøgelser, der belyser de fysiske samvær.  Men der er ikke lavet undersøgelser af den kontakt, som ligger derudover. Fabu har derfor udviklet en undersøgelse af den digitale kontakt, som døgnanbragte børn har med deres forældre og øvrige familienetværk, da vi ønsker at indsamle viden og erfaring om emnet.
Læs mere

Nu vi taler om adoption uden samtykke…

Torsdagens dokumentar – ”Hvem skal være min mor og far” – på TV 2 gav os et delvist indblik i den svære proces, en familie må gennemgå, når der er udsigt til en eventuel bortadoption uden forældrenes samtykke.
Læs mere

Indblik: Fabus arbejde det seneste år

Gennem det seneste år har vi i Fabu samarbejdet med en lang række kommuner, forældre, plejebørn, plejefamilier, opholdssteder og observationshjem. Her er nogle nedslag over vores mange aktiviteter.
Læs mere

Fabu inviterer til coronasikker tema-eftermiddag om samvær

Fabu inviterer til en inspirerende tema-eftermiddag om samvær med psykolog Henriette Lieblein Misser som oplægsholder. Arrangementet foregår mandag den 14. juni i Fabus lokaler i Holbæk, og det følger naturligvis sundhedsmyndighedernes coronaanbefalinger.
Læs mere

Samværskoordinator i Fabu

Er du en erfaren og fagligt stærk socialrådgiver, der lægger vægt på etik og ordentlighed i samarbejdet med barnet, familien og forvaltningen, så er du måske den kollega, vi søger.
Læs mere

Fabu har nu eget ICS-team

Fabu har nedsat sit eget ICS-team, der med udgangspunkt i ICS-metoden er klar til at udarbejde børnefaglige undersøgelser for landets kommuner.
Læs mere

Ledige pladser på grundkursus for netværksplejefamilier.

Fabu udbyder 2 ledige pladser på 4 dages grundkursus for netværksplejefamilier med aflastnings- eller døgnplejebørn. Kurset afholdes i Hillerød 22. og 24. april samt 6. og 8. maj 2021.
Læs mere

Fabu udbyder nu et grundkursus udelukkende for slægtsplejefamilier

I forbindelse med udbud af pladser på vores netværkskursus, er der efterspurgt et tilsvarende grundkursus for slægtsplejefamilier og et sådant er etableret og afholdes i Rødovre d. 31.5 maj samt d. 4. , 11. og 14. juni 2021.
Læs mere

Fabu får ny souschef fra Socialstyrelsen

Chefkonsulent fra Socialstyrelsen Louise Cardinaal starter mandag den 5. oktober som ny souschef i Fabu.
Læs mere

Fabu er i fuld gang som VISO-leverandør

Som VISO-leverandør vil Fabu i endnu højere grad komme til at bidrage med rådgivning i de komplekse sager på det specialiserede børne- og ungeområde.
Læs mere

Fabu er en del af LIVSVÆRK, som er en organisation for børn og unge, der i en periode af deres liv har brug for særlig støtte og omsorg. Vi er ca. 1000 professionelle voksne, der deler hverdag med ca. 800 børn og unge i hele Danmark.