Har du været anbragt uden for hjemmet som barn/ung og savner et sted, hvor du kan tale med andre, som har det ligesom dig. Så er vores gruppe i Fabu måske noget for dig.

Hvem kan deltage

Du har været anbragt uden for hjemmet, hvilket har skabt nogle udfordringer for dig i dit voksne liv. Om det er brud til dine forældre, søskende, ensomhed, uenig med forvaltningens beslutning, angst, depression, lavt selvværd eller noget helt andet er ligegyldigt.

At du er dig og har været anbragt uden for hjemmet er kriteriet for at deltage i selvhjælpsgruppen, som vil blive støttet og guidet af Gitte og Sine.

Vi ønsker at danne en gruppe, hvor man trygt kan dele udfordringer, historier, erfaringer og viden. Af samme årsag kan vi i denne gruppe desværre ikke inkludere deltagere, der er aktive misbrugere, lider af svær depression eller har psykotiske lidelser.

Du skal kunne sidde sammen med de øvrige deltagere i to timer ad gangen og kunne rumme at lytte til de andres fortællinger.

Der er plads til otte deltagere på holdet.

Hvor og hvornår

Forløbet kører over otte gange, to timer pr. gang, hver anden tirsdag fra kl. 19.00-21.00 i Fabu Rødovre, Tårnvej 2, Rødovre. Vi starter op så snart, vi har nok tilmeldte – min. seks deltagere. (Hvis deltagerne selv ønsker at kører gruppen videre efter de otte gange, er der mulighed for dette.)

Det er gratis at deltage, og der vil blive serveret kaffe/te og vand. Der er en forventning om, at man deltager til møderne i hele perioden, for at gruppen kan køre stabilt.

Gruppen ledes af Sine og Gitte.

Hvem er vi

Gitte Nyboe Jakobsen, socialrådgiver, familieplejekonsulent, underviser og erfaren leder af samtalegrupper mv.

Sine Svendsen, socialrådgiver og psykoterapeut MDF. Har beskæftiget sig med anbringelsesområdet i 25 år fra flere forskellige vinkler.

Tilmelding

Hvis du er interesseret i denne gruppe, kan du sende en mail til sms@fabu.dk og angive dine kontaktoplysninger eller ringe på mobil 40304913, og så vil du blive kontaktet vedr. opstartsdato.

Til orientering tilbyder Fabu også individuel terapi – kontakt da Fabu på telefon 36720330.