• Fabu er en fond

  Fabu er en almenvelgørende fond, Fabu-Fonden. Det betyder, at vi geninvesterer vores midler i organisationen, og at vores bestyrelsesmedlemmer arbejder frivilligt uden løn.

  Derfor har vi også mulighed for lejlighedsvis at invitere til gratis temadage, hvor oplægsholdere inspirerer med faglig viden inden for arbejdet med udsatte børn og unge – senest har vi haft besøg af psykolog Dorthe Birkmose, og tre nye temadage er allerede planlagt.

  Vi kommer også gerne gratis ud til kommunerne og fortæller om vores erfaring med samvær.

 • Fabu er VISO-leverandør

  Som VISO-leverandør rådgiver vi i de mest specialiserede sager på socialområdet og specialundervisningsområdet. Formålet med VISO er at assistere kommuner, borgere og kommunale, regionale og private tilbud med vejledende rådgivning og udredning.

  Vores to VISO-specialister, Sine M. Svendsen og Ann Sofie Haugbjerg, tilbyder specialrådgivning i forhold til omsorgssvigtede børn og unge – herunder med specialiseret fokus på anbragte børns samvær samt konflikter relateret til anbringelsen.

 • Fabu er en del af LIVSVÆRK

  Fabu er tilknyttet LIVSVÆRK, som er en organisation for børn og unge, der i en periode af deres liv har brug for særlig støtte og omsorg. Vi er ca. 1.000 professionelle voksne, der deler hverdag med ca. 600 børn og unge i hele Danmark.

Vil du vide mere om Fabu og vores arbejde, så kontakt os endelig her