Fabu har oplevet en markant tilgang af opgaver og havde derfor behov for mere rummelige og komfortable omgivelser, der passer til både børn og unge samt deres familier.

De nye lokaler, beliggende i hjertet af Ringsted, er kendetegnet ved deres hjemlige atmosfære, der er skabt med børnenes, forældrenes og plejefamiliernes trivsel i tankerne. Fabu har gjort en ekstra indsats for at skabe et miljø, der føles som hjem væk fra hjemmet. Disse nye omgivelser inkluderer en gårdhave, der giver mulighed for udendørs aktiviteter og afslapning, og som skaber en tryg ramme for dem, der besøger samværslokalerne.

Fabus nye lokaler er indrettet for at imødekomme behovene hos børn, unge og familier, der søger professionel hjælp til at styrke deres fundament i livet. De faciliteter, der er tilgængelige, er nu mere rummelige og tilpasset til en bred vifte af aktiviteter, der sikrer den bedst mulige støtte og hjælp.

Beliggende tæt på offentlig transport og med tilstrækkelig parkeringsplads til rådighed, er det desuden nemt at nå frem til samværslokalerne uden besvær.

”Vi er glade for at kunne tilbyde børn, forældre og plejefamilier i og omkring Ringsted nye og forbedrede faciliteter. Vores primære mål har altid været at give de bedst mulige betingelser for udvikling og trivsel, og vi tror, at de nye lokaler vil bidrage til det mål,” siger Malene Abel Brask, der er direktør i Fabu.